Menu Sluiten

ELEKTRA

Assendorp Anno 1879 legt elektravoorzieningen aan vanaf het openbare net, variërend van sterk- en zwakstroomcentrales tot meterkasten, elektrische apparaten en wandcontactdozen. Assendorp installatietechniek begeleidt u graag bij een passende installatie. 

Intercom installaties

Vanuit uw woonkamer communiceren met iemand die voor de deur staat? Dat kan. Assendorp Anno 1879 kan intercominstallaties toepassen in woningen, instellingen, zorgcentra, appartementencomplexen en kantoor- en bedrijfsgebouwen. De nieuwste systemen kunnen worden verbonden met de smartphone en Ipad. Wij kunnen u adviseren over het juiste systeem en zorgen voor een vakkundige aanleg van uw installatie.

Domotica

De elektronische processen binnen uw woning of bedrijfspand automatiseren door het toepassen van elektronica? Assendorp Anno 1879 is instaat om de verwarmingssystemen, airco-installaties, zonwering en verlichting te automatiseren via app-bediening.

 

assendorp-domotica

Data installaties

Een data installatie is van essentieel belang voor het goed functioneren van uw computer, en telefonie netwerk. Of dit nu thuis in uw woonhuis is of bij u in het bedrijf. Assendorp Anno 1879 installeert complete data installaties. Wij verzorgen de aanleg van alle bekabeling tussen de patchkast en de computers.